Πολιτική Επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό  κατάστημα www.b2b.intermed.com.gr

Βασικές προϋποθέσεις
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που εκδίδεται το παραστατικό πώλησης.
Δεκτές θεωρούνται οι επιστροφές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Η διαδικασία της επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του  www.b2b.intermed.com.gr

Όροι επιστροφών

Σε περιπτώσεις οποιουδήποτε λάθους με υπαιτιότητα της εταιρείας που αφορά στην παραγγελία σας, ισχύει πολιτική πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας.

Σε περίπτωση που δεν προκύπτει λάθος από την εταιρεία  επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων, ενώ τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Εάν από λάθος παραλάβετε προϊόν κοντινής (3 μήνες πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης) ή περασμένης ημερομηνίας ισχύει άμεσα πολιτική πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας ή αντικατάστασης του προϊόντος.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι για όλες τις αποστολές μας φροντίζουμε η συσκευασία να είναι η καλύτερη δυνατή ώστε τα προϊόντα των πελατών μας να μεταφέρονται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και σε άριστη κατάσταση. Ενδέχεται, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις κατά την μεταφορά να προκληθούν ζημιές στα δέματα και σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση καθώς θα πρέπει να δρομολογηθεί νέα αποστολή από την εταιρεία μας.

Σημειώνουμε, πως αν και φροντίζουμε όλα τα προϊόντα να τυλίγονται με ειδικό προστατευτικό υλικό κατά την τοποθέτησή τους στα δέματα, ενδέχεται κατά την μεταφορά να προκληθούν αλλοιώσεις στις εξωτερικές συσκευασίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις και εφόσον το προϊόν που είναι προς χρήση δεν έχει υποστεί ζημία ή καταστροφή, δεν αντικαθίσταται. Στην περίπτωση που το προς χρήση προϊόν φτάσει στον παραλήπτη εμφανώς κατεστραμένο λόγω κακής μεταφοράς ή από πίεση σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάστασή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις όπου συμφωνείται μεταξύ του πελάτη και της Intermed να γίνει επιστροφή χρημάτων, αυτό γίνεται μέσα σε διάστημα 20 ημερών από την ημέρα της συμφωνίας.  Σε περιπτώσεις που η παραγγελία έχει εξοφληθεί με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να ενημερώσετε κάποιον εκπρόσωπό μας τηλεφωνικά ή να μας στείλετε μέσω email το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση διαφορετικά το ποσό θα συμψηφιστεί με μεταγενέστερη παραγγελία. To email στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είναι epapadopoulou.com.gr

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρήση πιστωτικής κάρτας η επιστροφή θα γίνεται ηλεκτρονικά στην πιστωτική κάρτα Η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 5-6 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που η παραγγελία γίνεται με έκδοση τιμολογίου,  τυχόν επιστροφή προϊόντων πραγματοποιείται με έκδοση δελτίου αποστολής.

 

Ακύρωση παραγγελίας 

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.b2b.intermed.com.gr ή τηλεφωνικά, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή εφόσον δεν έχει παραδοθεί στην εταιρεία Courier προκειμένου να σας παραδοθεί.

 

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία. Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν (ή τα προϊόντα) στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα. Τέλος αποστέλλετε το δέμα, με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε στην παρακάτω διεύθυνση: Καλυφτάκη 27  Κάτω Κηφισιά ΤΚ 14561

Για να σου εξασφαλίσουμε μια καλύτερη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies.